Tyrkisk Foodtruck

Kebab food truck

Det tyrkiske køkken er især kendt for den lækre kebab, der serveres i mange forskellige former. Der er dog meget mere i det tyrkiske køkken end bare kebab. Det tyrkiske køkken er den lækre kombination af smagen af Middelhavet og den krydrede duft fra Mellemøsten. Især lam, okse og kylling er populære kød muligheder inden for autentisk tyrkisk mad. Vi baserer vores mad på autentiske tyrkiske opskrifter, Mellemøstens varme krydderier og de friske råvarer fra Middelhavet. Det, tror vi, giver de bedste og lækreste kulinariske resultater.

Tyrkisk streetfood

Når du bestiller en food truck med vores lækre tyrkiske streetfood, så sammensætter vi en lækker menu sammen med dig. Dermed sikrer vi, at den mad vi serverer passer perfekt til din fest og dine gæster. Har kan du se nogle eksempler på tyrkiske retter, vi tilbyder:

  • Lækker kebab med spidskålssalat, persille og frisk hjemmelavet creme fraiche dressing
  • Falafel med lækkert vegetarisk fyld
  • Köfte sandwich: lækkert fladbrød med krydrede köfte spyd og grøntsager og en lækker hjemmelavet dressing

Tasty Town har altid det mål, at du skal være tilfreds, og dine gæster skal være mætte og glade. Hvis du bestiller en af vores tyrkiske food trucks, så bringer vi lækker med, der falder i alles smag.

Den autentiske tyrkiske smag

Vores dygtige kokke sætter en ære i, at den mad vi serverer giver en autentisk tyrkisk smagsoplevelse. Derfor gør vi meget ud af at bruge de krydderier, som det mellemøstlige køkken er så kendt for. Vi tilbereder maden med friske middelhavsråvarer. På den måde kan vi sikre, at den mad vi serverer reelt passer til det ønskede køkken og giver en autentisk madoplevelse.

Få et tilbud på en tyrkisk food truck

Går du og overvejer at bestille en tyrkisk food truck? Her kan du få et uforpligtende tilbud på en tyrkisk food truck til din fest. Det giver en ide om, hvad det vil koste at få os ud og servere til dit arrangement.

Få et tilbud på Tyrkisk foodtruck

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Autentisk tyrkisk food truck i hele landet

Din bopæl spiller ingen rolle. Tasty Town kommer rundt i hele landet og serverer lækker tyrkisk mad. Du kan derfor bestille, uanset hvor du bor, bestille en af vores food trucks til dit arrangement. Vi dækker:

  • Sjælland
  • Jylland
  • Fyn

Har du øjenene på en kebab eller anden tyrkisk mad til din fest? Vores kokke kommer ud i food truckene og serverer lækker mad for dig og dine gæster. Hvis du gerne vil vide mere, så kan du her finde flere informationer leje af food trucks.