Thai foodtruck

Med vores thai foodtruck får du vores bud på lækker asiatisk street food til din fest. Thailand har en rig kultur, når det gælder street food. Enhver, der har besøgt Bangkok, kan genkalde sig de travle gader og de varme dufte af street food, der spreder sig fra de thailandske foodtrucks på gadehjørnerne. Med vores thai foodtruck ønsker vi at genskabe denne magiske atmosfære og dele den uforglemmelige smagsoplevelse fra Thailands gadekøkkener med dig og dine gæster.

Autentisk thailandsk street food

Vi har allieret os med thai foodtrucks, der kender hemmelighederne bag thailandsk street food. De kan guide dig og dine gæster gennem det velkendte sure, spicy og søde, som det thailandske køkken tilbyder. Du får thai catering på et højt niveau hos os.

Vores thai food truck mad

Med et bredt udvalg af traditionel thai mad, kan du være sikker på, at du og dine gæster får en autentisksmagsoplevelse. Uanset om du er til lækre stegte risnudler eller en god smagfuld karry, så sørger vores kokke for at lave autentisk thai mad til dig og dine gæster.

Du får her nogle eksempler på de lækre retter, som vores thai foodtruck kan lave:

 • Rød karry ret med kylling, kokosmælk, peberfrugt, bambusskud, basilikum og løg
 • Pad thai – stegte thai nudler med rejer eller kylling, bønnespirer, purløg, lime og peanuts
 • Forårsruller med glasnudler, gulerødder, spidskål og majs
 • Tempura rejer med sød chilisauce
 • Panang karry med kokosmælk, peberfrugt, bambusskud, hakkede limeblade og kylling
 • Thai style friteret banan med med vaniljeis og chokoladesauce

Hvis du har nogle bestemte ønsker i forhold til retter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Flere af ovenstående thai retter kan laves vegetarisk eller uden nødder, hvis der skal tages hensyn til allergener.

Eksempler på menuer med thailandsk mad

Eksempel:

 • Tempura rejer med sød chilisauce
  Pad thai – stegte thai nudler med rejer eller kylling, bønnespirer, purløg, lime og peanuts
 • Thai style friteret banan med med vaniljeis og chokoladesauce

Eksempel:

 • Forårsruller med glasnudler, gulerødder, spidskål og majs
 • Panang karry med kokosmælk, peberfrugt, bambusskud, hakkede limeblade og kylling

Pris afhænger af antal gæster samt hvilke food trucks vi har tilgængelige på datoen.
Ring eller udfyld formularen nedenfor for at få et tilbud.

Få et tilbud på en thai foodtruck

Når du udfylder formularen, får du hurtigst muligt et uforpligtende tilbud fra os. Hvis du har brug for inspiration til, hvad din thai foodtruck skal servere til festen, kan du tilføje det som bemærkning. Hvis du modsat har en helt klar ide om, hvilken lækker autentisk thailandsk ret I skal have til festen, så lad os også gerne vide det. Så bliver vores tilbud nemlig endnu mere præcist.

Læs mere om regler og leje af foodtrucks – eller se eksempler på priser på foodtruck leje her

Thai catering for alle

En thai food truck fest er ikke det samme, hvis ikke gæsterne kan smage autentisk thai mad af højeste kvalitet. Vi vil derfor gerne imødekomme dig eller dine gæsters eventuelle allergener og kostrestriktioner. Derfor kan du tilføje det som en bemærkning, når du anmoder om et tilbud på vores thai foodtruck. På den måde sikrer vi, at alle kan opleve smagen af ægte thailandsk street food til jeres fest eller event.

Vores thai foodtruck kommer til dig i hele Danmark

Der er ingen, der skal snydes, når det gælder muligheden for at få autentisk thailandsk street food. Derfor har du, som med alle vores food trucks, mulighed for at få vores thai food truck ud til dit arrangement:

 • I Jylland
 • På Sjælland
 • På Fyn
 • På alle Øerne