Burger foodtruck

Er du på udkig efter den autentiske smag af amerikansk street food? Hos os har vi specialiseret os i at bringe de lækreste og ikoniske amerikanske fastfood retter til din fest – alt sammen serveret direkte fra vores burger foodtruck. Det giver dig og dine gæster en uforglemmelig fest, hvor maden helt klart bliver en af festens højdepunkter.

Vælg den helt rigtige burger menu

Er du klar på en saftig burger, der kombinerer friske råvarer med sprøde fritter? Burgerne fra vores amerikanske foodtruck er dedikeret til kunsten at lave den perfekte burger. Det er uanset om du er til:

 • Klassiske burgere med salat, tomater, løg, og garniture
 • Sliders – små mundrette burgere, så dine gæster kan prøve flere forskellige
 • Cheese burgere med ketchup, sennep, løg, pickles og smeltet ost (selvfølgelig)
 • Langtidsstegt Pulled pork burgere med eksempelvis syltede rødløg og coleslaw
 • Vegetarburgere med lækre og saftige plantebaserede ”bøffer”

Mere end en burger foodtruck

Selvom vi er stolte af vores foodtrucks burgere, strækker vores amerikanske foodtruck-menu sig langt ud over det. Den amerikanske madkultur byder på meget andet end burgere og sprøde fritter. I vores amerikanske foodtruck kan du for eksempel få:

 • Saftige philly cheese steak sandwiches – langtidsstegt oksefilet, pickles og cheese sauce
 • Gourmet hotdogs, der vil forvandle din opfattelse af, hvad en hotdog kan være
 • Ikonisk cheese cake med årstidens bærcoulis

Philly cheese steak: En amerikansk delikatesse

Sæt tænderne i vores philly cheese steak sandwich med langtidsstegt oksefilet, sprøde pickles og en rig cheese sauce. En sand klassiker, som ingen bør gå glip af.

Gourmet hotdogs: Noget helt andet end dem vi kender

Er du og dine gæster også helt vild med hotdogs? Så er vi sikre på, at I vil elske den amerikanske foodtrucks gourmet hotdogs. Den er ikke helt, som vi kender den klassiske danske hotdog, men det gør den bestemt ikke mindre lækker.

Cheese cake til den søde tand

Hvert godt måltid fortjener en sød afslutning, og vores amerikanske foodtruck skuffer ikke. Derfor kan du eksempelvis tilvælge cheese cake som dessert. Den amerikanske klassiker falder i de flestes smag med den lækre ostecreme på en sprød kiksebund. Den serveres også med årstidens bærcoulis, hvilket giver en perfekt kombination af det søde og det syrlige, der tilfredsstiller alle med en sød tand.

Lej en burger foodtruck til din næste fest

Hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud på leje af en af vores burger foodtrucks, så kan du udfylde formularen nedenfor. Vi sørger for at vende tilbage hurtigst muligt med et skarpt tilbud.

Pris for leje af foodtruck med burgere

Slutpris for lejen afhænger meget af dine behov. Du kan se eksempler på foodtruck priser her – men inkluder endelig jeres behov ift. ønskede retter og antal gæster i understående, så vender vi tilbage med et konkret tilbud.

Få et tilbud på Amerikansk foodtruck

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Foodtruck burger

Amerikansk street food i hele Danmark

Uanset hvor i landet du holder en fest eller et event, så kommer vores burger foodtruck rullende til dig. Du kan altså få lækker amerikansk fastfood til din fest:

 • På Sjælland
 • På Fyn
 • I Jylland
 • Og på alle øerne

Vi sørger for at festen kommer rullende til dig. Du kan også læse mere om leje af foodtrucks.