Engelsk Mad

Når det kommer til gadekøkkener, der giver mundvand, er engelsk mad et must. Blandt de mest elskede retter står ”fish and chips” øverst på listen – en sand klassiker inden for traditionel engelsk mad. Vi er derfor glade for at kunne fortælle dig, at du også kan bestille engelsk street food hos Tasty Town!

Skal du holde en reception eller et event, og elsker du det traditionelle engelske køkken, så kan du let og bekvemt bestille og få leveret en engelsk foodtruck lige til døren. Udfyld formularen nederst på siden og få et tilbud tilsendt.

Fish and chips, mushy peas og meget mere

Det engelske køkken byder på eksemplariske råvarer og traditionelle retter, lavet med masser af kærlighed. Tasty Towns foodtrucks leverer autentiske retter fra England og kan indrette menuen, så den passer præcis til dine behov. Få inspiration til din menu herunder…

  • Fish ‘n’ Chips: Torsk, sauce tartar, citron og pomfritter
  • Mushy Peas: Traditionel side-dish til ovenstående fish n chips
  • Eton Mess: Klassisk engelsk dessert med sprøde marengs og lækre bær

Tasty Town leverer og serverer alt sammen med kærlighed. Læs mere om vores street foodtrucks og læg en bestilling hos os.

Fish’n Chips: En tidsløs favorit

Blandt vores engelske delikatesser, serverer vi blandt andet fish’n chips. Fish and chips er nemlig ikke kun populær blandt briterne, men er efterhånden også blevet en global favorit.

Dette klassiske måltid består af sprødt friteret fisk, serveret med gyldne sprøde pommes frites. Retten er ofte serveret i en simpel papirindpakning og er blevet synonym med britisk komfortmad.

Mushy Peas: Den perfekte side ret

Men hvad er fish and chips uden mushy peas? Disse bløde, smørede ærter er en traditionel side ret til den traditionelle engelske ret, fish and chips. Mushy peas tilføjer et friskt, let sødt element, der perfekt komplementerer fish and chips’ salte og sprøde tekstur.

Mushy peas er ikke blot en traditionel engelsk favorit, de tilføjer også et ernæringsmæssigt element med deres høje fiber- og proteinindhold, hvilket gør dem til en sundere tilføjelse til denne ellers syndige ret: fish n chips.

Få smagen af traditional engelsk mad med Tasty Town

Engelsk madkultur byder på en række traditionelle retter. Oplev det klassiske engelske køkken med Tasty Town, og bestil en foodtruck til dit næste event eller reception. Vi sikrer os, at du og dine gæster får en uforglemmelig oplevelse i engelske rammer.

Få et tilbud på engelsk mad fra Tasty Town

Pris på vores engelske foodtrucks afhænger af antal gæster samt hvilke food trucks vi har tilgængelige på datoen. Ring eller udfyld formularen nedenfor for at få et tilbud.