Mexicansk Food Truck

Lækker mexicansk mad

Vil du gerne have velsmagende mexicanske catering til din næste fest? Vores food truck giver dig mulighed for at servere autentisk mexicansk mad for dine gæster. De dygtige kokke kommer ud til dig i food trucken, hvor de laver og serverer maden løbende. Dermed sikrer vi, at maden ikke blot er velsmagende, den er også frisklavet. Det, mener vi, giver de bedste muligheder for at få det helt rigtige kulinariske resultat.

De smagfulde mexicanske klassikere

Elsker du også de lækre mexicanske klassikere? Hos Tasty Town sætter vi en ære i at tilbyde mexicanske menuer med den autentiske mexicanske smag. Vi har et bredt udvalg af muligheder, og i samarbejde med dig sammensætter vi den perfekte menu. Her kan du nogle af de spændende retter, du kan få på menuen.

  • Fajitas med oksekød og grøntsager
  • Soft shell tacos med stegt og plukket kyllingelår vendt i chipotle og røget paprika med hjemmelavet tomatsalsa og årstidens krydderurter
  • Stegte majskolber med cotija dressing smed lime og koriander
  • Nachos med vores hjemmelavede tomatsalsa

Hos Tasty Town vil vi gerne sikre, at den mad, vi serverer, stiller dig tilfreds og fylder dine gæsters maver. Bestil en mexicansk food truck hos Tasty Town – og lad os stå for resten.

Perfekt til mexicansk temafest

Hvis du skal holde en mexicansk temafest, så er den autentiske mexicanske mad med til at sætte prikken over i’et. En mexicansk food truck giver en ny dimension til festen, da flere af gæsternes sanser bliver stimuleret. Dermed får du mulighed for ikke blot at holde en fed temafest men også for at give dine gæster en fantastisk helhedsoplevelse. Giv din fest det rigtige mexicanske krydderi med en lækker food truck.

Den autentiske spicy smag

Mexicansk mad er kendt for sine fantastiske smagsnuancer og lækre spicy eftersmag. Vi giver dig mulighed for at opleve de fantastiske smagsnuancer og glæde dine smagsløg med lækker mexicansk mad med alt, hvad dertil hører.

Få et tilbud på en mexicansk food truck

Er du interesseret i at få en mexicansk food truck ud? Her er mulighed for at modtage et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få en mexicansk food truck ud til dig. Du vil også få et forslag til menu. Dermed kan du fra start træffe et informeret valg om, hvad du vil få ud af at bestille en af vores food trucks. Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få et tilbud på Mexicansk foodtruck

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mexicansk streetfood i hele landet

Det er ligegyldigt, hvor du bor. Vores food trucks kommer rundt i hele landet, uanset hvor du bor. Dermed kan du være sikker på, at vi dukker op med vores mexicanske food truck til din fest. Vi serverer:

  • På Sjælland
  • På Fyn
  • I Jylland

Vores rullende tacokøkken skal nok gøre alt for at skabe en fantastisk fest for dig og dine gæster. Har du brug for flere informationer, kan du læse mere om leje af food trucks.