Spansk mad

Lækker spansk mad

Elsker du også det lækre spanske køkken? Det spanske køkken er især kendt for tapas. Hos Tasty Town tilbyder vi også tapas catering, men Spanien indeholder langt mere end tapas. Vi vil gerne vise de mange forskellige nuancer, der findes i spansk mad. Vi tilbyder derfor en række forskellige retter, der er traditionel spansk mad. Vores mad er baseret på autentiske spanske opskrifter, og vi bruger de samme råvarer og krydderier, så vi kan sikre, at du virkelig oplever den rigtige spanske smag.

Sammensæt en spansk menu efter din smag

Når du gør brug af en af Tasty Towns spanske food trucks, så får du mulighed for at sammensætte din egen menu. Vi har et bredt udvalg af traditionelle spanske retter, som du kan vælge imellem. Vi sikrer at den mad, der bliver serveret, falder i din smag. Her kan du se nogle af de retter vi tilbyder:

 • Albondigas con tomate – kødboller i stærk tomatsovs med brød og aioli
 • Tortilla Española – spansk kartoffel/æggekage
 • Tapasbord med udvalg af spanske delikatesser
 • Bocodillo – lille spansk sandwich med serranoskinke og manchego ost
 • Crème catalana – lækker cremet dessert med revet citrusfrugt, der flamberes på toppen

Bestil en spansk foodtruck til din næste fest. Vi sørger for, at dine gæster bliver mætte og tilfredse med vores dygtige kokkes lækre mad fra det autentiske spanske køkken.

Eksempel på menu

Vil du gerne se et eksempel på, hvordan en spansk menu kunne være sammensat? Vi har her sammensat en menu til inspiration:

 • Bocodillo – lille spansk sandwich med serranoskinke og manchego ost
 • Albondigas con tomate – kødboller i stærk tomatsovs med brød og aioli
 • Crème catalana – lækker cremet dessert med revet citrusfrugt, der flamberes på toppen

Tapas catering

Tapas er noget af det mest klassiske spanske mad. Sammensætningen af de forskellige små retter giver mulighed for forskellige smagsnuancer og at tilfredsstille forskellige smags ønsker. Det er samtidig en uformel spiseform, der giver mulighed for at gå til at fra food truck’en. Den lækre smag og de mange muligheder er med til at forklare tapas store popularitet. Hvis du kunne tænke dig tapas catering til din fest, så står vore dygtige kokke klar.

Få et tilbud på Spansk foodtruck

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Spansk mad i hele Danmark

Din bopæl afgør ikke, om vi kan komme ud til din fest. Tasty Towns food trucks kommer rundt i hele Danmark. Ønsker du en spansk food truck til din fest, kommer vi hjertens gerne og serverer spanske specialiteter.

 • På Sjælland
 • På Fyn
 • I Jylland

Vores spanske køkken på hjul er altid klar til at peppe din fest op, så du og dine gæster kan blive glade og mætte. Du kan læse mere her om leje af food trucks.