Lej en madvogn

Lej en madvognHar du tænkt over hvor meget maden betyder ved en fest, konference eller et firmaevent? Alle synes, det er lækkert at få god mad, og sætter pris på, at der er gjort noget særligt ud af det. Efterhånden er vi alle godt velbevandrede i buffet-universet, og maden kan absolut være rigtig lækker, men selve konceptet ”buffet” får ikke nogen op at ringe mere. Det giver ikke nogen ekstra værdi til dit arrangement. Hvad med i stedet at få en eller flere madvogne med street food til at komme? Det vil give en helt anden stemning og give deltagerne noget at snakke og samles om.

Gør noget særligt

Street food er forholdsvis nyt på den danske madscene og tilbyder et rigtig godt alternativ til den traditionelle buffet. Hvis du ønsker at skabe en uformel og afslappet stemning, er street food ideelt. Street food er blevet utrolig populært blandt alle aldersgrupper. Maden er lækker og veltilberedt af gode råvarer. Med flere foodtrucks til et event, kan man komme hele verden rundt og få smagsprøver fra alle fire verdenshjørner.

Når man skal gå hen til en madvogn og bestille sin mad og stå og vente lidt på, at den bliver tilberedt på stedet, har man masser af tid til at netværke med de andre gæster eller besøgende. Og det vigtigste af det hele – det giver noget at snakke om og noget at være fælles om, fordi det er nyt og spændende. Der er mange, der ikke har let ved at begynde at netværke ud i af blå, derfor vil det anderledes madkoncept være en hjælp til at få startet samtalen.

Dessert og natmad

Madvogn KøbenhavnPasser det bedre til dit arrangement med en mere traditionel serveringsform, hvad hovedmåltidet angår, er det stadig muligt at pifte eventet op med en madvogn sidst på dagen. Der er nemlig også madvogne, der har specialiseret sig i desserter og natmad. Det vil være en skøn afslutning på et godt arrangement, at gæsterne skal ud og hente en lækker dessert eller bestille natmaden i en madvogn. Ud over et væld af søde delikatesser er det også muligt at få lækre pandekager, som både kan fungere som dessert og natmad. Derudover er der naturligvis et bredt udvalg, hvis man ønsker en mere solid natmad, som gæsterne kan gå hjem på.

Prøv det og mærk forskellen

Hvis du er i tvivl om, om en foodtruck er det rigtige til din fest, konference eller lignende, kan vi anbefale dig at undersøge udvalget nærmere under vores madkoncepter. Street food er et lækkert alternativ til mere traditionelle muligheder, og langt de fleste vil synes, det er spændende og anderledes. Derfor er en foodtruck med til at tilføre dit arrangement ekstra værdi og gøre det til noget, man husker. Spring ud i det og mærk forskellen!

Vil du booke en madvogn?

Få et tilbud