Lej en Madvogn

Har du tænkt over hvor meget maden betyder ved en konference eller event? Alle synes det er lækkert at få god mad og sætter pris på, at der er gjort noget særligt ud af det. Efterhånden kender vi alle sammen buffeten rigtig godt og maden kan absolut være rigtig lækker, men selve konceptet ”buffet” får ikke nogen op at ringe mere og giver ikke nogen ekstra værdi til dit arrangement. Hvad med i stedet at få en eller flere madvogne med street food til at komme? Det vil give en helt anden stemning og give deltagerne noget at snakke om.

Gør noget særligt

Street food er forholdsvis nyt på den danske madscene og tilbyder et rigtig godt alternativ til den traditionelle buffet eller – hvis man tidligere ønskede noget mere uformelt – pølsevognen. Der er ikke noget nyt ved de to nævnte muligheder og de skaber ikke overraskelse hos dine eventgæster. Hvis du er ønsker noget særligt og gerne vil skabe en uformel og afslappet stemning, er street food ideelt. Street food er blevet utrolig populært blandt alle aldersgrupper. Maden er lækker og veltillavet af gode råvarer, og man kan få en smagsprøve på traditionelle retter rundt om i verden.

Befordrende for networking - Perfekt til firmafest

Når man skal gå hen til en madvogn og bestille sin mad og stå og vente lidt på, at den bliver klar, har man masser af tid til at netværke med de andre gæster eller besøgende. Og det vigtigste af det hele – det giver noget at snakke om, noget at være fælles om, fordi det er nyt og spændende. Der er mange, der ikke har let ved at begynde at netværke ud i det blå, derfor vil det anderledes madkoncept være en hjælp til at få startet en samtale.

Dessert og natmad

Passer det bedre til dit arrangement med et mere traditionelt set-up, hvad hovedmåltidet angå, er det stadig muligt at pifte eventen op med en madvogn sidst på dagen. Der er nemlig også madvogne, der har specialiseret sig i desserter og natmad. Det vil være en skøn afslutning på et godt arrangement, at gæsterne skal ud og hente en lækker dessert eller bestille natmaden i en madvogn. Ud over et væld af søde delikatesser er det også muligt at få lækre pandekager som både kan fungere som dessert og natmad. Derudover er der naturligvis et bredt udvalg, hvis man ønsker en mere solid natmad, som gæsterne kan gå hjem på.

Prøv det og mærk forskellen

Hvis du er i tvivl om, om en food truck er det rigtige til din event, konference eller lignende kan vi anbefale dig at undersøge udvalget nærmere. Street food er et lækkert alternativ til mere traditionelle muligheder, og langt de fleste vil synes, det er spændende og anderledes. Derfor er en food truck med til at tilføre din event ekstra værdi og gøre dit arrangement til noget særligt. Spring ud i det og mærk forskellen!