Streetfood i København

Book foodtruck KøbenhavnBestil streetfood i København

Skal du holde temafest eller et andet event i Købehavn?Kunne du tænke dig at servere streetfood til dine gæster? Mange synes, at der ikke sjovere fester en dem, hvor man skal klæde sig ud. Det er som om, festens gæster bliver mere snakkesalige og opsøgende overfor fremmede, når de kommer udklædte. Og hvad bedre end at servere lækker streetfood fra Tasty Towns food trucks til sådan en fest? Ved at booke en af vores food trucks i KBH gør mand det let at falde i snak med fremmede, da det skaber en hyggelig og uformel stemning – al sammen mens du og dine gæster får lov til at smage Københavns bedste streetfood.

3 gode grunde til at vælge Tasty Towns streetfood i København

  • Vi har food trucks til de fleste temaer
  • Vi leverer vores food trucks til døren
  • Vi serverer streetfood – lavet på masser af kærlighed

Match festens tema med streetfood fra Tasty Towns food trucks

Når du står og skal vælge et tema til din fest, er det en god ide at tænke over, hvordan du kan skabe den rette atmosfære til festen, så gæsterne føler, at de er kommet til en særlig fest. Det kan du gøre ved at gennemtænke fire stemningsskabende elementer:

  • Maden
  • Musikken
  • Dekorationen
  • Udklædningen

Disse fire elementer skaber den rette stemning, hvis de peger i samme retning. Vi hjælper dig med det første punkt på listen – maden. Vi sørger for, at du og dine gæster ikke går sultne og utilfredse i seng Find tema, pynt og musik, der lægger sig naturligt op ad den stemning, som streetfood og food trucks ofte bringer.

Bollywood fever: Indisk inspireret streetfood

Et godt tema kan for eksempel være Bollywood. Her er et eksempel på, hvordan sådan en fest kan se ud:

  • Mad: Vi står selvfølgelig for den varme, stærke og krydrede streetfood fra vores food trucks. Her serverer f.eks.populære indiske retter som butter chicken eller daal med stærk chilli, måske nogle lækre snacks som i tillæg bidrager med den helt rigtige duft af Indien.
  • Musik: Musikken kan til en start være typisk indisk popmusik, der sætter stemningen. Senere på aftenen kan musikken gå over i almindelig festmusik.
  • Dekoration: For at skabe Bollywood stemning kan du finde noget billigt meget tyndt og gennemsigtigt stof, måske også noget guld og glimmerstof, som du kan hænge op, hvor det nu er muligt. Holdes festen udendørs i telt eller pavillon eller indendørs, kan du hænge stoffet op i loftet som guirlander.

Masser af muligheder med Tasty Towns streetfood i København

Du kan også vælge andre temaer – og du behøver slet ikke at tænke på det nu. Du skal blot vide, at Tasty Towns streetfood serverer streetfood i KBH til alle slags fester og events – det er kun din fantasi, der sætter grænserne

Inspirer dine gæster: Server den bedste streetfood i hele byen

Når du sender indbydelsen ud, så sørg for at sætte stemningsbiller i den. Vis eksempler på påklædning, som passer til det pågældende tema. Dette gør det lettere for gæsterne at finde en god udklædning.

Få et tilbud på streetfood i København

Kunne du tænke dig at booke en af vores food trucks for at få ægte streetfood-stemning og lækre retter leveret direkte til hoveddøren, så er det om at udfylde nedenstående formular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud til dig.

Få et uforpligtende tilbud på en foodtruck

Få et tilbud