Foodtruck i København

Book foodtruck KøbenhavnBestil foodtruck i København til din næste fest

Skal du holde fest eller et andet event i København, og kunne du tænke dig at servere streetfood til dine gæster? I så fald står vi klar til at sende en af vores foodtrucks afsted til dig. Vores foodtrucks i København gør det let at falde i snak og skaber en hyggelig og uformel stemning – alt sammen mens du og dine gæster får lov at smage på københavns bedste streetfood fra Tasty Towns foodtrucks.

Få et uforpligtende tilbud på en foodtruck

Få et tilbud

Streetfood i København

Hvorfor booke en foodtruck i København?

Med en foodtruck giver du gæsterne et sjovt indslag oven i den lækre mad. Det får dine gæster til at sænke skuldrene og giver en afslappet stemning. Dine gæster har mulighed for at mingle og tale med flere forskellige i stedet for at sidde på et bord med fast bordplan. Dermed giver det dine gæster mulighed for at møde nogle flere mennesker til festen.

Tasty Towns mange foodtrucks i København har variation af køkkener fra verden over. Det giver dig også mulighed for at præsentere dine gæster for mad, de ikke nødvendigvis var bekendt med i forvejen. Den lækre streetfood inspirerede mad er lavet fra bunden af gode råvarer. Det giver lækre smagsnuancer, så dine gæster får en kulinarisk oplevelse. Vores effektive kokke skal også nok sikre, at dine gæster ikke kommer til at stå i lange køer.

Ud over at skabe en god stemning, så gør det også festen nemmere at planlægge. Når du booker en foodtruck hos Tasty Town, så står vi for alt relateret til maden. Det giver dig mere tid til at fokusere på andre aspekter af festen, da du ikke skal stå for hverken indkøb eller madlavning.

Hvilke foodtrucks passer til min fest i København?

Når du skal beslutte hvilken foodtruck i København, der passer til din fest, så er der nogle ting, der er værd at overveje. Vil du gerne have, at maden matcher et eventuelt tema? Vil du gerne præsentere gæsterne for mad, de ikke kender? Tasty Town står klar til at rådgive dig, så du ender med det resultat, der vil give dig og dine gæster den bedste fest med en foodtruck i København.

Match festens tema med en foodtruck fra Tasty Town

Når du står og skal vælge et tema til din fest, er det en god ide at tænke over, hvordan du kan skabe den rette atmosfære til festen, så gæsterne føler, at de er kommet til en særlig fest. Det kan du gøre ved at gennemtænke fire stemningsskabende elementer nemlig:

  • Maden
  • Musikken
  • Dekorationen
  • Udklædningen

Disse fire elementer skaber den rette stemning, hvis de peger i samme retning. Vi hjælper dig med det første, og måske det vigtigste punkt på listen: maden. Vi sørger nemlig for, at du og dine gæster ikke går sultne og utilfredse i seng.

Spændende mad til enhver lejlighed

Vores københavnske foodtrucks tilbyder muligheden for at prøve de kendte klassikere som burgers og tacos, men du kan også prøve nogle spændende muligheder som f.eks. argentinsk, marokkansk eller peruviansk. Du kan dermed give dig selv og gæsterne muligheden for at få en gastronomisk smagsoplevelse. Du kan bestille en foodtruck i København til en lang række af forskellige arrangementer. Uanset om du skal have mad til et større firmaarrangement eller til en privatfest, så har du et væld af muligheder blandt Tasty Towns foodtrucks.

Se vores store udvalg af streetfood foodtrucks.

3 gode grunde til at vælge Tasty Towns foodtrucks i København

  • Vi har foodtrucks der passer til en hver fest eller event
  • Vi leverer vores foodtrucks til døren
  • Vi serverer streetfood – lavet på masser af kærlighed

Få et uforpligtende tilbud på vores streetfood i København.

Hvad skal jeg have styr på?

Det er vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser i forhold til det praktiske, inden foodtrucken ankommer. Det er vigtigt, at du har fundet et sted, der har plads nok til, at foodtrucken kan være der og samtidigt servere for gæsterne, uden at det bliver for trængt. Det er vigtigt, at der kan tilbydes strømføring til foodtrucken. Strømbehovet kan variere fra et helt almindeligt stik til kraftstik á 16 ampere eller 32 ampere, så det er derfor vigtigt, at der er tænkt over strømføringen. Tasty Town informerer dig om strømbehovet.

Derudover skal også have styr på, hvor mange gæster der deltager. Det er vigtigt, at du har styr på antallet af kuverter, da det hjælper os til at vurdere, hvor meget mad vi skal lave – og det påvirker også den endelige pris.

Få et tilbud på en foodtruck i København

Se eksempler på foodtruck priser her eller send os dine ønsker og få et konkret tilbud!