Food truck til temafesten

Book foodtruck KøbenhavnDer findes næsten ikke sjovere fester end dem, hvor man skal klæde sig ud. Det er som om, festens gæster bliver lidt mere snaksaglige og opsøgende overfor fremmede, når de kommer udklædte. Alle ser jo lidt fjollede ud eller har i hvert fald påtaget sin en anden identitet, som får dem til at miste lidt af deres hæmninger. Det er let at falde i snak med fremmede, når man står i køen til toilettet eller venter på sin mad ved foodtrucken. For naturligvis skal maden jo passe til festens tema. Det kan det let komme til, når du bestiller en foodtruck, der serverer lækre retter tilpasset præcis til dine ønsker og behov.

Hvordan vælger du et godt tema til festen?

Når du står og skal vælge et tema til din fest, er det en god ide at tænke over, hvordan du kan skabe den rette atmosfære til festen, så gæsterne føler, at de er kommet til en særlig fest. Det kan du gøre ved at gennemtænke fire stemningsskabende elementer nemlig:

  • Udklædning
  • Mad
  • Musik
  • Dekoration

De fire elementer skaber kun den rette stemning, hvis de peger i samme retning. Det er altså vigtigt at være konsekvent og måske gå på nettet og søge inspiration. Se, hvilken slags pynt du skal finde, hvordan du skal pynte, tænk over om det pågældende tema lægger naturligt op til en bestemt type musik og mad, hvordan man kan klæde sig ud osv. Vurder om temaet gør det let for gæsterne at finde tøj, eller om det måske bliver for svært. Det vigtige, når du holder en temafest, er, at du skaber et univers, som let kan genkendes, så gæsterne lever sig naturligt ind i det.

Bollywood forever!

Lej food truck i KøbenhavnEt tema skal som sagt være forholdsvis let at vise. Et godt tema kan for eksempel være Bollywood.

Udklædning: Det er forholdsvis enkelt for gæsterne at finde tøj. Her kan kvinderne bruge en dug som sari, finde alle sine gamle semi-guldsmykker frem og male en lille plet i panden. Mændene kan vikle en turban om hovedet og farve skægget sort og tage en løs hvid skjorte og løse bukser på eller vikle et stort tørklæde som sarong om livet.
Mad: Den varme, stærke og krydrede mad kan man få fra en foodtruck, der serverer populære indiske retter som butter chicken eller daal med stærk chili, lækre snacks og i tillæg bidrager med den helt rigtige duft af Indien.

Musik: Musikken kan til en start være typisk indisk popmusik, der sætter stemningen og senere på aftenen kan musikken gå over til almindelig festmusik.
Dekoration: For at skabe en Bollywood stemning kan du finde noget billigt meget tyndt og gennemsigtigt stof og måske noget guld eller glimmerstof, som du kan hænge op, hvor det nu er muligt. Holdes festen udendørs i telt eller i pavilloner eller indendørs, kan du hænge stoffet op i loftet som guirlander, lade det hænge som et ekstra tag fra væg til væg eller lade det falde ned ad væggene. Lyskæder er også en god ide sammen med guldpaptallerkner. Duge og servietter kan være i flere stærke farver såsom lille, rød, pink og orange.

Der er mange muligheder

På samme måde kan du vælge et andet tema. Det kunne være et argentinsk tema – for eksempel Tango for to, som du iscenesætter festen ud fra. Mænd med slikket hår åbenstående sort skjorte og sort overskæg, kvinder i røde kjoler, højhælede dansesko og opsat hår. Skøn argentinsk mad med saft og kraft fra en foodtruck og tangomusik i højtaleren. Mindre borde i dæmpet belysning med levende lys på mørke duge. Et oplyst dansegulv og eventuelt en dansekonkurrence på programmet.

Inspirer dine gæster

Når du sender indbydelsen ud, så sørg for at sætte nogle stemningsbilleder på den. Vis eksempler på påklædning som passer til det pågældende tema. Det gør det lettere for gæsterne at finde en god udklædning.

Få et uforpligtende tilbud på en food truck

Få et tilbud