Catering København

Book foodtruck København

Hos Tasty Town tilbyder vi ikke kun den bedste catering i København, men også i resten af landet. Vi har mange års erfaring med catering, og vi tilbyder derfor en masse lækre retter fra vores foodtrucks, uanset om du skal burge catering til en reception, en fødselsdag, et firmaevent, en konfirmation, et bryllup eller noget helt andet. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige, der passer til anledningen. Kontakt os og få et tilbud.

Tasty Town: Den bedste catering i København

Står du og skal holde en fest i København, Århus, Odense eller en helt fjerde by? Hvorfor ikkeimponere dine gæster med en foodtruck, hvor der langes lækker mad hen over disken? Tasty Town en løsning til dig.

Vi triller gerne ud med vores foodtrucks til din reception eller event med unik catering. På dagen svinger vi forbi og serverer nogle delikate retter med friske råvarer. Hvis du skal bruge hurtig og lækker catering lavet på de bedste opskrifter, så kan du overlade madlavningen til Tasty Town. Vores foodtrucks fungerer som det perfekte samlingssted for dine gæster med hyggelig atmosfære og lækre måltider, som får enhver mund til at løbe i vand.

Ikke kun catering i København

Med catering fra Tasty Town får du ikke kun catering i Storkøbenhavn – vi tilbyder det også i Jylland og på Fyn. Derfor er det en oplagt løsning at bestille catering fra en af Tasty Towns mange foodtrucks til dit næste arrangement. Læn dig tilbage, hop i festtøjet og glæd dig til at tage imod dine gæster med åbne arme – helt uden at skulle stresse over madlavningen.

Udover at det er nemt for dig som vært, så er det også et festligt indslag, som dine gæster helt sikkert vil synes om. Vores foodtrucks skaber en uformel og hyggelig stemning, som er et oplagt samlingspunkt til festen. Vi gør en dyd ud af at servere en velsmagende og lækker menu til dig og dine gæster– og vi er ret så gode til det, hvis vi selv skal sige det.

Hvorfor streetfood catering i København?

Lej food truck i København

Mad er ofte et emne, som langt de fleste mennesker forstår og har en holdning til. Mad er ofte lig med socialt samvær, og når vi vil forstå andre kulturer, sker det ofte gennem gastromi, hvor streetfood især kan male et detaljeret og moderne portræt af en lokal og uformel madkultur. Så hvorfor skal du vælge os? Her får du 3 gode grunde.

  • Vores streetfood catering er mere end bare traditionel catering.
  • Vores catering sætter kvalitet, autenticitet og fleksibilitet i højsædet.
  • Vores catering gør det muligt at skubbe til dine gæsters kulinariske grænser ved at vælge en eller flere foodtrucks med alverdens retter fra forskellige nationaliteter.

Hop ind og se dine muligheder, og bestil catering i København eller andre steder i landet med Tasty Town.

Lej en foodtruck til din reception i København

Tasty Town tilbyder madkoncepter og retter fra stort set hele verden. Hvad end du er til italiensk, amerikansk, thai eller mexicansk cuisine, kan du få serveret lige præcis det køkken, som du ønsker. Derudover tilbyder vi selvfølgelig også veganske og vegetariske retter.

For os handler det om at smage på verden. Vi går aldrig på kompromis med vores værdier og sætter en ære i at give dig god service fra start til slut.

Få et skarpt tilbud på god catering i København

Er du på udkig efter catering til din reception eller dit event? Vi vil meget gerne høre fra dig, så vi kan komme med et tilbud på den rette menu til arrangementet. Vi har mange muligheder, og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte det, der passer til netop dine ønsker. Vi tilbyder ikke kun catering i Storkøbenhavn, men også iJylland og på Fyn. Uanset om det er en fødselsdag, virksomhedsarrangement, barnedåb, konfirmation, bryllup eller noget helt andet, så står vi klar til at levere cateringtil dit næste arrangement.

Er du klar til en anderledes oplevelse for dine gæster? Så glæder vi os til at komme rullende med lækre retter til din kommende fest.

Få et tilbud på Catering i København

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.