Catering København

Book foodtruck København

Hos Tasty Town tilbyder vi ikke blot catering via food trucks i København, men i hele landet. Vi har mange års erfaring i vores branche, og vi tilbyder lækre retter fra vores food trucks i hele Danmark, uanset om det er til fødselsdag, firmaevent, konfirmation, bryllup eller noget helt andet. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige, der passer til anledningen.  Kontakt os og få et tilbud.

Catering med Tasty Town i København

Hvad end du bor i København, Århus, Odense eller en helt fjerde by, er det en oplagt løsning at bestille catering fra en af Tasty Towns mange food trucks til dit næste arrangement. Du kan blot læne dig tilbage, hoppe i festtøjet og glæde dig til at tage imod dine gæster med åbne arme – helt uden at skulle stresse over madlavningen.

Ikke nok med, at det er nemt for dig som vært, så er det også et festligt indslag, som dine gæster helt sikkert vil synes om. En food truck skaber en uformel og hyggelig stemning, og er et oplagt samlingspunkt.

Hos Tasty Town gør vi en dyd ud af at servere en velsmagende og lækker menu til dig og dine gæster, når du bestiller catering hos os. Og det er vi altså ret så gode til, hvis vi selv skal sige det.

Hvorfor street food catering i København?

Lej food truck i København

Mad er et af de emner, som langt de fleste mennesker forstår og har en klar holdning til. Mad er ofte lig med socialt samvær, og når vi vil forstå andre kulturer, sker det ofte gennem gastronomi, hvor især street food kan male et detaljeret og moderne portræt af en lokal og uformel madkultur.

Street food catering via Tasty Town er derfor mere end traditionel catering. Det er kvalitet i øjenhøjde, hvor autenticitet og fleksibilitet er i højsædet. Tasty Town gør det muligt at skubbe til dine gæsters kulinariske grænser, ved at du kan booke og vælge en eller flere food trucks med alverdens retter fra forskellige nationaliteter, hvad end du er i København, Århus, Odense eller en helt fjerde by.

Få besøg af vores catering foodtruck i København

Står du og skal holde en fest i København, Århus, Odense eller en helt fjerde by? Vil du gerne imponere dine gæster med en food truck, hvor der langes lækkert mad over disken? Så har Tasty Town en løsning til dig.
Vi kommer ud med lækker mad fra en af vores mange food trucks til dit event, hvad end det er til et firmaarrangement, fødselsdag, bryllup, konfirmation eller noget helt femte.
På dagen svinger vi forbi og serverer nogle delikate retter med friske og lækre råvarer. Så hvis du skal bruge hurtig og lækker catering lavet på de bedste opskrifter, så lad os hos Tasty Town klare madlavningen for dig. Vores food trucks fungerer som det perfekte samlingssted for dine gæster med hyggelig atmosfære og lækre måltider, som får enhver mund til at løbe i vand.

Lej foodtruck til din fest i København

Drømmer du om catering fra en food truck, der kan levere velsmagende og lækre retter? Så står vi klar med de flotteste food trucks, hvad end du er i København, Århus eller en helt tredje by.
Vi tilbyder madkoncepter fra stort set hele verden. Så hvad end du er til italiensk, amerikansk, thai eller mexicansk mad, så kan du få serveret lige præcis de retter, som du ønsker. Derudover tilbyder vi også både veganske samt vegetar retter.

For os handler det i den grad om at smage på verden. Vi går aldrig på kompromis med vores værdier og sætter en ære i at give dig god service fra start til slut.

Få et tilbud på catering i København

Er du på udkig efter catering til dit kommende event? Vi vil meget gerne høre fra dig, så vi kan komme med et tilbud på den rette menu til arrangementet. Mulighederne er mange, og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte det, der passer til netop dine ønsker.
Vi kører ikke blot i København, men i hele landet. Uanset om det er en fødselsdag, virksomhedsarrangement, barnedåb, konfirmation, natmad eller noget helt andet, så står vi klar til at levere catering til dit næste arrangement

Er du klar til at servere en anderledes oplevelse for dine gæster? Så glæder vi os til at komme rullende med lækre retter til din kommende fest.

Få et uforpligtende tilbud på en food truck

Få et tilbud