Catering food

Lej en madvogn

Står du over for en festlig begivenhed i den nærmeste fremtid, hvor du ikke ønsker at stå i køkkenet hele dagen, men i stedet ønsker fuldt fokus på dine gæster? Så kan du med fordel benytte dig af Tasty Towns foodtrucks. Vi har stor erfaring med catering, street food og events, og kan derfor hjælpe dig med at finde det helt rigtige madkoncept, som passer til dit kommende arrangement. Når dagen kommer, hvor begivenheden skal finde sted, rykker vi ud med vores madvogne og sørger for, at alting spiller. Med os som samarbejdspartner skal du kun sørge for de nogle sultne gæster – så leverer vi en lækker omgang mad, der er tilpasset dine personlige ønsker. 

Tilpasset catering food koncept

Fordelen ved Tasty Town er fleksibilitet. Ved hvert arrangement skaber vi Tasty Town et individuelt og tilpasset koncept med mad, så dine gæster får en fantastisk food-oplevelse. Vi sammensætter et attraktivt og varieret udvalg af street food, der kan tematiseres ud fra særlige madtyper eller mad fra forskellige steder i verden. Dette kan blandt andet være mad og desserter Danmark, USA, Indien, Thailand, Peru, Libanon, Italien ……

Derudover kan Tasty Town selvfølgelig altid tilgodese vegetarer, veganere og allergikere.

Hos Tasty Town leverer vi en samlet pakke med street food til dit arrangement. Du behøver derfor kun henvende dig ét sted for at få den optimale street- og catering food-oplevelse. Uanset hvad du vælger, er du sikret delikat og frisklavet mad fra mobile køkkener, hvor professionelle kokke står klar til at servicere dig og dine gæster. Vi tilbyder naturligvis også desserter til den søde tand fra alle fire verdenshjørner.

Catering food til dit event

Med en passion for street food og kærlighed til den gode stemning kører Tasty Town landet rundt, og sørger for en lækker cateringoplevelse til ethvert arrangement. Sammen med vores dedikerede food truck-kokke rykker vi ud med frisklavet street food til fest hos private og erhvervsdrivende, samt til markeder og festivaler. Uanset hvilket slags arrangement, der skal stables på benene, tilbyder vi skræddersyede cateringløsninger og en hyggelig atmosfære.

Vores food trucks bliver hurtigt centrum for et lille samlingspunkt, hvor gæsterne kan stå og falde i snak, mens deres mad er undervejs. Få besøg af vores foodtruck med lækker mad midt i haven eller hvor end du har brug for os – både på Sjælland, Fyn, Jylland og i resten af Danmark.

Lej en food truck til din næste fest

Street food hitter i Danmark som aldrig før, og foodtrucks rykker i højere og højere grad ud på de danske gader og direkte hjem til gæster med en stemning, der ikke fås andre steder fra. Leder du efter en food truck, der kan levere lækker og velsmagende mad fra diverse verdenskøkkener, så er vi klar til at gøre dit festlige arrangement endnu bedre. 

Du kan leje vores foodtrucks til alt lige fra firmafester, barnedåb og bryllupper til private fester, receptioner og pop-ups. Vi tilbyder cateringoplevelser til både store og små events i hele landet. Lad os sørge for maden, og alt der hører til, til dit næste arrangement og book en af vores madvogne allerede i dag – så skal du kun fokusere på festen eller eventet. 

Hvad koster det at leje en foodtruck?

Vores priser på leje af foodtruck afhænger af en række forskellige faktorer. Vi tilbyder alt lige fra natmad til 3-retters menu og meget mere, lige som vi kører rundt i hele landet for at servere spændende street food, der tilpasses jeres egne ønsker og behov. 

Menuerne og retterne kan variere fra én til flere forskellige retter og prisen afhænger heraf. En typisk kuvertpris på catering food hos os ligger på 110-300 kr. pr. person afhængigt af antal retter og valg af menu. 

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde, og få en pris på catering food, som passer til lige netop dit kommende arrangement eller fest. 

Få besøg af vores foodtruck med catering til fest

Hos Tasty Town tilbyder vi at gøre maden til en nem of festlig løsning for dig, når du skal afholde et event eller et arrangement – vi klarer det hele fra vores mobile madkøkkener. Udfyld kontaktformularen her på siden for et uforpligtende tilbud, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Hør mere om leje af foodtruck

Har du fået lyst til at leje en foodtruck til din kommende begivenhed, og ønsker du at høre mere? Så kan kontakte os via kontaktformularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os på telefon 53 83 38 88 eller pr. mail info@tastytown.dk, hvis du skulle have spørgsmål til leje, vores koncept, maden eller andet praktisk. 

Vil du booke en madvogn?

Få et tilbud