Marokkansk Mad

Marokkansk

Det lækre marokkanske køkken minder på mange måder om resten af Middelhavets lækre mad. Det nordafrikanske land er bl.a. inspireret af Mellemøsten og bruger mange af de samme krydderier, men du oplever også en lokal afrikanskforskel, der gør Marokkos mad særlig. Den smagfulde krydrede mad består af et bredt udvalg af lækre grøntsager, frugt, kød, fisk og skaldyr, som kombinere med især spidskommen, kanel, citron, hvidløg og olivenolie. Vi bruger de samme råvarer og krydderier, så kan få den helt rigtige autentiske marokkanske smag frem. Det mener vi, giver det bedste resultat.

Skab din egen marokkanske menu

Vil du gerne have en marokkansk food truck ud til din næste fest? Vores kokke kommer altid gerne ud med marokkanske specialiteter, så du og dine gæster kan blive mætte og glade. Vores kokke sammensætter en menu efter din smag, så det bliver dig, der beslutter, hvad der skal serveres. Dermed sikrer vi, at maden helt sikkert falder i smag. Vi tilbyder et bredt udvalg af marokkanske retter. Her kan du se nogle af dem:

  • French taco: Sprød french taco med sprød kylling, hjemmelavet mayo, pommes frites, cheddar og mozzarellaost samt dressing
  • Sprød kylling med humus, salat, revne rodfrugter, mozzarellaost, feta, avocado og dressing
  • Marokkanske pandekager med forskellig slags fyld

Vores dygtige kokke vil med deres marokkanske køkken på hjul gerne sikre, at dine gæster får noget lækker mad i maven. Når du bestiller en af Tasty Towns food trucks, så kommer vi og står for resten.

Marokkansk mad til din fest

Tasty Town stiller altid gerne op til din fest. Uanset om du har brug for vores food truck som hovedmåltid eller snack, så kan du være sikker på, at vores dygtige kokke tropper op og leverer lækker mad til dig og dine gæster. Vores vigtigste opgave er, at du er tilfreds med maden, vi leverer, og at dine gæster er mætte og tilfredse. Tasty Towns lækre marokkanske mad vil uden tvivl være et hit hos dine gæster. Vi stiller op til bryllupper, konfirmationer, firmafester – ja til alt, hvad du kunne have brug for.

Få et tilbud på marokkansk mad

Overvejer du at bestille en lækker marokkansk food truck til dit næste arrangement?

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud med menu og pris på, hvad det vil koste at få vores marokkanske food truck ud til din fest. Dermed kan du træffe din beslutning på det bedst mulige grundlag. Udfyld og send formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Autentisk marokkansk

Tasty Towns lækre food trucks kører rundt i hele landet og kommer gerne ud til dig. Du kan derfor med ro i maven bestille vores marokkanske food truck til din fest. Vores kokke dukker op og serverer lækker marokkansk mad. Vi dækker:

  • Sjælland
  • Fyn
  • Jylland

Vores marokkanske køkken ruller altid forbi og giver en velsmagende tilføjelse til din fest. Hvis du ønsker flere information, kan du her læse mere om leje af food trucks.