Lej en foodtruck – Alt du skal vide

Lej en foodtruckLeje af en foodtruck er den perfekte måde at sørge for god mad og en unik oplevelse. Når du lejer en foodtruck hos Tasty Town, kan du vælge mellem populær street food fra alle verdenshjørner. Vores foodtrucks bidrager til en afslappet stemning, så du og dine gæster kan nyde den lækre autentiske mad.

Lej en street food vogn med mad for alle

Vi vil gerne være sikre på, at alle gæster kan nyde den gode mad, når du lejer en foodtruck. Derfor har vi street food vogne, som passer til alle. Det er uanset, om du er veganer, elsker gammel dansk mad eller er pjattet med mexicansk mad. Hos Tasty Town finder du blandt andet

Du kan bestille en foodtruck til din fest, uanset hvor i Danmark den skal holdes – så længe der er adgang til strøm.

Start med at få et konkret tilbud på leje af foodtruck

Udfyld formularen med dine ønsker og få et konkret tilbud til din fest eller firmaevent.
Når du anmoder om at få et tilbud på leje af en foodtruck, bliver du hurtigst muligt kontaktet af vores erfarne team. De vejleder og rådgiver dig i forhold til sammensætningen af den helt rigtige menu til dit arrangement.

Hvordan foregår det, når du lejer en foodtruck?

udlejning af food trucks

På dagen for din fest sørger vi for, at du ikke skal bekymre dig om alt det praktiske med madvognen.

  • En halv time til en time før aftalt servering, ankommer den foodtruck, I har bestilt.
  • Vognen sættes til strøm.
  • Kokken går i gang med de sidste forberedelser
  • Maden serveres på ægte street food manér fra madvognen

Hvis I har en sød tand eller mangler drikkevarer til arrangementet, så kan vi også sagtens klare det for vognen. Tilføj det til dine ønsker til din foodtruck i formularen.

Servering – sådan gør vi

Når du lejer en foodtruck, serverer vi, indtil alle er færdige med at spise. Dog skal det på forhånd aftales, hvis serveringen skal vare mere end to timer.

Hvad koster det at leje en foodtruck?

Prisen for at leje en foodtruck afhænger af flere faktorer såsom antallet gæster og valget af retter. Hvis du vil have en idé om prislejet til planlægningen af din fest, kan du se eksempler på priser for leje af foodtruck her
. Når du lejer en foodtruck, følger kokken med vognen, og dette inkluderes selvfølgelig i prisen.

Nem afbestilling

Vi vil gerne være sikre på, at du får den bedst mulige oplevelse hos os. Derfor tilbyder vi, at du kan afbestille de lejede foodtrucks kvit og frit senest 14 dage før arrangementet. Du får altså hele beløbet refunderet i dette tilfælde.