Lej en food truck

Lej en foodtruckStreet food er blevet populært indenfor de seneste år og med god grund. Den store diversitet, de friske råvarer og en autentisk smag gør street food-oplevelsen helt særlig. Samtidig skaber den gode rammer til at bevæge sig rundt og snakke med andre gæster eller netværke til firmaarrangementer. Street food medvirker til en hyggelig og uhøjtidelig stemning og bringer et kulinarisk pust fra madtraditioner verden over med sig.

Fra pølsevogn til food truck

I en årrække har det være populært at hyre en pølsevogn, når der skulle ske noget andet til en fest, et firmaarrangement eller en konference. Pølsevognen er et kendt element i det danske gadebillede og står for det folkelige og afslappede, men et rigtig godt alternativ til den danske pølsevogn er en food truck fra Tasty Town. Man kan vælge mellem mange forskellige typer trucks, der alle serverer lækker veltilberedt street food.

Hvad er street food?

Street food er ikke fastfood lavet af billige masseproducerede fødevarer. Tværtimod har street food sine rødder hos de traditionelle madtraditioner i hele verden og er lavet af friske råvarer, der tilberedes med fokus på smagsoplevelsen. Retterne kan både være lavet helt som traditionen byder, eller de kan være tilberedt med et tvist, der fornyer retten.

Det europæiske køkken

udlejning af food trucksHos Tasty Town er udvalget stort, og vores repetoir dækker europa fra nord til syd. Er man til det nordeuropæiske køkken kan man for eksempel få en gourmet flæskestegsburger, der får tænderne til at løbe i vand eller den engelske klassiker fish n’chips tilberedt med de bedste råvarer . Har man derimod tabt sit hjerte til det sydeuropæiske køkken, kan man vælge mellem lækre italienske retter som pizza og pasta eller spanske delikatesser som tapas og paella lavet med samme passion, som var man under sydens sol.

Læs mere om vores madkoncepter her.

Det asiatiske og mellemøstlige køkken

Er man til mere eksotisk mad, kan man bestille en food truck, der serverer stærk og krydret mad fra Indien, som aktiverer smagsløgene og sætter gang i blodomløbet. Eller man kan vælge autentiske thailandske delikatesser, der hensætter en til gadekøkkener i Bangkok. I den mere ukendte og eksotiske ende af madskalaen tilbyder Tasty Town nepalesisk mad, som det serveres i gadekøkkener i Himalayas bjerge. Det velsmagende og populære tyrkiske køkken er også repræsenteret med lækre retter, der altid vækker begejstring.

Læs mere om vores madkoncepter her.

Vegetar eller veganer?

Der er efterhånden mange, der vælger at leve vegetarisk eller vegansk. Flere af de food trucks, som Tasty Town tilbyder, tilbereder vegetarisk og vegansk mad. Det er ikke en begrænsning at lave mad efter vegetariske eller veganske principper – tværtimod er der et hav af muligheder for at sammensætte retter, der får smagsløgene til at vibrere og mundvandet til at løbe.

Læs mere om vores madkoncepter her.

Giv dine gæster en oplevelse

Hos Tasty Town er der mange muligheder for at udskifte en traditionel kradser eller bøfsandwich med rige og skønne smagsoplevelser fra hele verden. Skab en fest, konference eller event som bliver husket for de gode smagsoplevelser, og giv dermed dagen eller aftenen et uforglemmeligt præg.

Få et uforpligtende tilbud på en food truck

Få et tilbud