Lej en Foodtruck

Street food er blevet populært indenfor de seneste år og med god grund. Det smager himmelsk og giver gode muligheder for at bevæge sig rundt og snakke med de andre gæster eller netværke på et professionelt plan – alt efter hvilket arrangement, der er tale om. Street food medvirker til en hyggelig og uhøjtidelig stemning og bringer et kulinarisk pust fra de lækre madtraditioner rund om i verden.

Fra pølsevogn til foodtruck

I en årrække har det være populært at hyre en pølsevogn, når der skulle ske noget andet til en fest, et firmaarrangement eller en konference. Pølsevognen er et kendt element i det danske gadebillede og står for det folkelige og afslappede. Den står dog ikke for kvalitetsmad og en udsøgt smagsoplevelse. Pølsevognens kendte menu er det, man kan kalde fastfood med de forskellige holdninger, der nu engang knytter sig til det begreb. Et rigtig godt alternativ til den danske pølsevogn er en foodtruck fra Tasty Town. Man kan vælge mellem mange forskellige og de serverer alle lækker veltilberedt street food.

Hvad er street food

Street food er ikke fastfood lavet af dårlige masseproducerede fødevarer, som vi kender det fra de store burgerkæder eller fra grillen på hjørnet – for ikke at tale om den danske pølsevogn. Tværtimod har street food sine rødder hos de traditionelle madtraditioner i hele verden og er lavet af friske råvarer, der tilberedes med fokus på smagsoplevelsen. Retterne kan både være lavet helt som traditionen byder, eller de kan være tilberedt med et tvist, der fornyer retten.

Det europæiske køkken

Hos Tasty Town er udvalget stort. Er man til det danske eller nordeuropæiske køkken kan man for eksempel få en gourmet flæstestegsburger, der får tænderne til at løbe i vand eller den engelske klassiker fish n’chips tilberedt af de bedste råvarer og med garanti for en lækker madoplevelse. Har man derimod tabt sit hjerte til det sydeuropæiske køkken, kan man vælge mellem lækre italienske retter som pizza og pasta eller spanske delikatesser som tapas og paella lavet med samme passion som var man under sydens sol.

Det asiatiske og mellemøstlige køkken

Er man til mere eksotisk mad kan man bestille en food truck, der serverer stærk og krydret mad fra Indien, som sætter gang i smagsløgene og blodomløbet. Eller vælge autentiske thailandske delikatesser, der med sine skønne smagsoplevelser hensætter én til gadekøkkenerne i Bangkok. I den mere ukendte og spændende ende af madskalaen tilbyder Tasty Town nepalesisk mad, som det serveres i gadekøkkenerne i Himalayas bjerge. Det velsmagende og populære tyrkiske køkken er også repræsenteret med lækre retter, der altid vækker begejstring.

Vegetar eller veganer?

Der er efterhånden mange, der vælger at leve vegetarisk eller vegansk. Flere af de food trucks, som Tasty Town tilbyder, tilbereder vegetarisk mad, der smager fantastisk og vegansk mad, der ikke står tilbage. Det er ikke en begrænsning at lave mad efter vegetariske eller veganske principper, der er et hav af muligheder for at sammensætte retter, der får smagsløgene til at vibrere og mundvandet til at løbe.

Giv dine gæster en oplevelse

Hos Tasty Town er der således mange muligheder for at udskifte pølsevognens kendte og ikke særlig spændende menu med rige og skønne smagsoplevelser fra hele verden. Skab en fest, konference eller event som bliver husket for de gode smagsoplevelser og giv dermed dagen eller aftenen et uforglemmeligt præg.