Food Trucks i København

Book foodtruck KøbenhavnGør dit næste arrangement eller event til noget helt særligt. Lej en food truck hos Tasty Town, så sørger vi for at skabe en mindeværdig smagsoplevelse for dine gæster med lækker street food fra alle verdens hjørner!

Lej en food truck eller madvogn til din fest eller dit event

Over de seneste år har food trucks fået et kæmpe boost i deres popularitet. De er ikke længere et hurtigt pitstop i en travl hverdag, de er blevet små gourmetrestauranter på hjul, der sælger unikke retter fra hele verden, hvor hver bid skal nydes.

Hos Tasty Town er street food ligeledes blevet til en kunstform, hvor vores opfindsomme kokke tager gademad til helt nye højder. Overrask dine gæster med velsmagende street food til dit arrangement fra en eller flere af vores madvogne og giv dem en madoplevelse, de sent vil glemme.

Uanset om du skal bruge 40 kuverter til en havefest eller flere tusinde kuverter til et stort event, ruller vores madvogne ind med god stemning og lækker gademad til alle.

Se galleriet her!

Hvilken former for mad kan vi lave?

Lej food truck i København

Vi serverer god mad fra både Vesten, Østen, Asien og alt derimellem. Prøv noget nyt og eksotisk eller få serveret din traditionelle, danske favoritspise. Vi har stor erfaring med street food samt catering, og vi vil elske at hjælpe dig med at finde det helt rigtige madkoncept til dit event.

Nyd en god, saftig amerikansk burger, inviter dine gæster til argentinsk grillfest, eller få serveret et væld af vegetariske lækkerier – valget er dit, og valgmuligheder er tæt på uendelige!

Uanset hvilken menu, du sætter sammen, kan du være sikker på, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten eller råvarerne, og alle vores food trucks har selvfølgelig flotte resultater i Fødevarestyrelsens smiley-ordning.

Find oversigt over vores madkoncepter her

Bliv inspireret af vores lækre madkoncepter og kontakt os – så finder vi sammen frem til lige præcis den løsning, der passer bedst til din fest eller dit virksomhedsarrangement.

Pris på leje af food truck

Ingen bryllupper, events eller fester er ens, hvilket er derfor, vi foretrækker at give individuelle tilbud som er skræddersyet til jeres individuelle ønsker og behov. Indhent et uforpligtende tilbud på vores food trucks til din fest i København i dag!

Få et uforpligtende tilbud på en food truck

Få et tilbud